11.12.11

blogovision #10 (γιακωβος)

Ειναι που καποιοι ανθρωποι γεννιομαστε με ενα τσικ θλιψης κατω απο την επιδερμιδα, ετοιμο να χυθει σαν ιδρωτας με την πρωτη ευκαιρια. Δεν ειναι κακο. Μαθαινουμε στην πορεια και το ελεγχουμε, μας αρεσει. Οι περισσοτεροι γυρω μας δεν το παιρνουν χαμπαρι. 


Δεν μυριζει αυτος ο ιδρωτας. Ειναι απολαυστικος, ναρκωτικος, μας εμπνεει οταν περνουν οι μερες κι εμεις δεν εχουμε βγει απο το σπιτι, ενω θελουμε να βγουμε αλλα σκεφτομαστε οτι αν βγουμε μετα δε θα θελουμε να γυρισουμε κι οταν γυρισουμε δε θα θελουμε να ξαναβγουμε.

Δεν ειναι καταθλιψη. Ειναι ενα σκατουλακι μεσα σε καθε ζωτικο μας οργανο που μας κανει να απολαμβανουμε πραγματα που αλλοι δεν αντεχουν να σκεφτονται, να περνουν, να παρατηρουν. 


Κι εχουμε ενα μικροσκοπικο δασακι μεσα στο κεφαλι μας στο οποιο κρυβομαστε ακομη κι οταν ειμαστε στη δουλεια, στο μπαρ, σε μια παρελαση. Του βαζουμε φωτια κι αυτο φυτρωνει παλι, σε μια νυχτα.


10.
Scott Matthew - Gallantry's Favorite Son






Ειναι κατι πρωινα που, ολο αυτο το μαλακισμενο υλικο που φτιαχνει τα μαλακισμενα δασακια στο μυαλο μου, δεν ξυπναει. Κι εγω το χρειαζομαι. Ο Scott Matthew ειναι το ξυπνητηρι του.








20. Miss Li - Beats & Bruises 
19. Florrie - Experiments
18. Florence and the Machine - Ceremonials 
17. Kakkmaddafakka - Hest 
16. Younger Brother - Vaccine 
15. Puressence - Solid State Recital 
14. Tapes n' Tapes - Outside
13. Twin Sister - In Heaven
12. Clare Maguire - Light After Dark 
11. Uh Huh Her - Nocturnes






Δεν υπάρχουν σχόλια: