1.12.11

blogovision #20 (γιακωβος)

να ξεκαθαρισω κατι: 


Το μεγαλυτερο τσαλεντζ για 'μενα ειναι οτι πρεπει να μιλησω για τραγουδια. Αποφευγω να μιλω για τα πραγματα που αγαπαω. Οι ταινιες, οι ανθρωποι, οι μουσικες ειναι ενα θεμα βαθια προσωπικο, ειναι τα μονα σχεδον μυστικα που εχω. Τα τραγουδια που ακουω οταν ειμαι σπιτι και κανεις δεν ξερει τι κανω. Τα τραγουδια που ακουω στο δρομο, τα τραγουδια που με φερνουν μεχρι την πορτα μου καθε φορα και δεν την ανοιγω μεχρι να τελειωσουν. Τα τραγουδια που τραγουδαω στο μπανιο μεχρι να τελειωσει το ζεστο νερο. Τα τραγουδια που τραγουδαω οταν χεζω, τα τραγουδια που ακουω οσο η φωτεινη επιγραφη «προσδεθειτε», δεν ειναι αναμμενη.


Οι περισσοτεροι δισκοι βρισκονται στη λιστα μου εξαιτιας ενος, αντε δυο τραγουδιων. Καποιους δεν τους εχω καν. Καποια τραγουδια τα εβαζα μονο στο γιουτιουμπ, για να βλεπω και τα κλιπ τους. Καποια δεν αντεξα να τα ακουσω δευτερη φορα αλλά τα θυμαμαι σαν να τα ακουσα χιλιες.


[Μια μερα πριν την εναρξη κι ακομη δεν εχω βαλει στη σειρα τα 20 αλμπουμ που εχω ξεχωρισει. Κι ακομη δεν εχω αποφασισει με ποιον τροπο θα τα παρουσιασω. Πιθανως καποια να μην τα προλογησω και σε αλλα πιθανως να το παρακανω με τις ιστοριες.] Δεν ξερω.




20.
Miss Li - Beats & Bruises














Χορευω την ωρα που μαγειρευω. Οταν μπαινει το "I can't get you off my mind", μονο χορευω. Σαν σεξουαλικα καταπιεσμενη νοικοκυρα που προσπαθει να σαγηνευσει τον αντρα της την ωρα που εκεινος τρωει αδιαφορα την μπριζολα που εκεινη ειχε μαριναρει σε δεκαπεντε διαφορετικα υλικα πριν το ψησιμο. Ψησιμο.






4 σχόλια:

a_live είπε...

με ρούμπωσες. και έλεγα: "κανείς δε γράφει ωραία για μουσική;"
πολυ πολυ ρεσπεκτ

loretta είπε...

Kαι να η έκπληξη, κάποια κείμενα φέτος θα έχουν ενδιαφέρον. Αναμένω τη συνέχεια.

kou_kou_roukou είπε...

Μπράβο και για το κείμενο και το album

hlektronio είπε...

like. Όπως facebook. :Ρ